FOTO: null

Zvornik je danas bio domaćin Prvenstva Republike Srpske u džudou za starije pionire i za juniore, na kojem je džudo klub “Panter” iz Bijeljine pokazao dobre rezultate osvojivši 8 medalja.

Prvenstvo RS za juniore i starije pionire održano je danas, 02.04.2106. godine u Zvorniku, gdje se okupilo oko 200 takmičara iz 27 klubova RS. Takmičare “Pantera” predstavljalo je  12 takmičara, koji su osvojili ukupno  8 medalja.

Šampioni Republike Srpske postali  su :Anja Hanušić, Miloš Krstić i Nikša Matić, dok  su vicešampionima proglašeni  Milan Ponjavić, Mihajlo Joksić i Darko Hanušić, 3. mjesta zauzeli su  Danilo Lakić i Miloš Kolović. 

Takmičare su na ovom takmičenju  predvodili treneri: Vladimir Djokić i Aleksandar Borovčanin. Sve osvajače medalja očekuje nastup na Prvenstvu BiH u Vitezu koje ce se održati za 15 dana.

“Čestitamo svim osvajačima medalja, kao i takmičarima koji ovaj put nisu osvojili medalje, a pokazali su dobre  rezultate u borbama, gdje su zabilježili pobjede, a to su : Luka Macan, Tamara Sućur, Sasša Ostojić i Nemanja Duvnjak. Trenutno sprovodimo  akciju u klubu gdje smo stavili akcenat na najmladje članove - djecu od 4-7 godina, za koje smo osnovali najmladju grupu - Džudo vrtić, svi koji žele da se upišu mogu doći na treninnge ponedeljkom od 18.00 -19. 15 h, a utorkom i četvrtkom od 18. 45 do 20.00 h”, kaže za InfoBijeljina Vladimir Đokić, trener “Pantera”.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )