FOTO: null

Premijera prvog filma popularnog bosansko-hercegovačkog dvojca, Amela Družanovića – Mece i Omera Nadarevića – Omče održaće se u Bijeljini u petak 10. novembra u Centru za kulturu Semberija.

Urnebesna komedija pod nazivom "Macola" privukla je veliko zanimanje javnosti. Film kroz humor prikazuje realnost današnje Bosne i Hercegovine, a snimao se na raznim lokacijama širom zemlje. 

Ne propustite pogledati duhovitu filmsku priču o rođacima (Meca i Omčo) koji su, ne svojom krivicom, "upali" u velike dugove koje moraju vratiti, a svaki njihov pokušaj postaje nemoguća misija. 

Amel Družanović, poznatiji kao Meca Cazin, internet je senzacija i jedna od najpopularnijih YouTube zvijezda u regiji. Njegovi kratkometražni filmovi, skečevi i parodije imaju više od 76 milijuna pregleda. Dugometražnog film "Macola" uradio je u saradnji s komičarem Omerom Nadarevićem - Omčom iz Bihaća. 

Na premijeri filma u Bijeljini biće predstavljeni i glavni glumci, a nakon projekcije posjetioci će biti u prilici da se fotografišu sa Mecom i Omčom. 

Film počinje u 20 časova, a ulaznice po cijeni od 5 KM mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )