FOTO: FK Crvena Zvezda/Facebook

Fudbalere Crvene zvezde večeras očekuje jedan od najbitnijih mečeva ove sezone! U Bernu igraju meč 5. kola grupne faze Lige šampiona protiv Jang Bojsa.

Pobjeda prvaku Srbije garantuje proljeće u Evropi u nastavku sezone pošto bi tako osigurali treće mjesto i plasman u nokaut fazu Lige Evrope.
 
Crvena zvezda i Jang Bojs su izgubili sve šanse da se bore za jedno od prva dva mjesta u grupi, a u naredih 90 ili 180 minuta ćemo dobiti odgovor ko se seli u Ligu Evrope.
Oba tima imaju po jedan bod na kontu i to zahvaljujući međusobnom remiju u Beogradu. Naravno pobjeda objema ekipa donosi ovjeru trećeg mjesta, a remi će znači da ćemo odgovor dobiti u posljednjem kolu. Zvezda će biti domaćin Mančester Sitiju, a Jang Bojs će ići u goste kod Lajpciga.
 
Izabranici trenera Baraka Bahara imaju jasan cilj na stadionu Vankdorf i žele da pokažu da 2:2 iz Beograda nije pravi odnos snaga.
 
Kada je riječ o kladionicama i ponudama, prema bukmejkerima je Jang Bojs favorit, ali ne tako izrazit kao što je to bilo prije šest dana kada su kvote tek objavljene. Tada je kvota na Jang Bojs iznosila 1,80, dok je na pobjedu Crvene zvezde bila ponuđena 4. U međuvremenu se situacija drastično promijenila, pa je trijumf domaćina na 2,10 i 2,30, dok se uspjeh crveno-bijelih kotira između 3,20 i 3,40.
 
Riječ trenera
Svjestan važnosti utakmice je i trener crveno-bijelih Barak Bahar.
 
– Svi znaju da nas očekuje važna utakmica, za obje ekipe, jer se direktno borimo za treće mjesto. Moramo da budemo fokusirani i agresivni kako bi ostvarili željeni rezultat. Analizirali smo Jang Bojs, i riječ je o dobroj ekipi. Prije svega su dobri na domaćem terenu, tako da moramo da budemo na nivou kako bi ostvarili pozitivan rezultat – počeo je Bahar.
 
Osvrnuo se Bahar i na prethodnu utakmicu protiv Jang Bojsa.
 
– Bila je to “luda” utakmica. Počeli smo dobro, ali ušli loše u drugo poluvrijeme i bili kažnjeni. Posjlednjih pola sata su bili možda i najbolji za nas, računajući prethodne utakmice, i falilo nam je samo još nekoliko minuta da postignemo gol. Ipak, svaka utakmica u Ligi šampiona je drugačija, i neće biti lako – jasan je Bahar.
 
Standings provided by Sofascore
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )