FOTO: InfoBijeljina.com

"Svi navodi iz optužnice, protiv Mitra Perića, vlasnika d.o.o. “MD Perić Compani”, koji se tereti za oštećenje ili povlašćenje povjerilaca, nisu tačni", navodi se u reagovanju koje je dostavljeno na mejl redakcije portala InfoBijeljina, ispred firme MD Perić.

Saopštenje koje smo dobili prenosimo u cjelosti:

"Svi navodi iz optužnice nisu tačni. Pomenuti kredit firma MD Perić Company doo je digla u ime firme Akva Siti doo čiji je vlasnik Slobodan Pavlović, kao što je dobro poznato da je isti vlasnik i Pavlović banke, a sve sa znanjem banke i dogovorom sa Slobodanom Pavlovićem. 

Kredit je utrošen u izgradnju bazena Akva Sitija,a dogovor je bio kada Slobodan plati  MD Perić Company D.o.o da se novac vrati banci.Međutim Slobodan nikad nije uplatio dug za izvođenje radova koji je čak i premašio visinu kreditnih sredstava,pa je firma MD Perić Company D.o.o morala pokrenuti izvršni  postupak protiv Slobodana Pavlovića i tužbu protiv Akva Sitija.

Iz svega navedenog jasno se vidi da je jedini dužnik prema banci Aqva Siti i  Slobodan Pavlović, a sto pokazujemo  rjesenjem o izvrsenju i vansudskim 
poravnanjem, koje se nalazi u prilogu".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )