FOTO: null

Mažoretkinje „Karavana mimoze“ iz Herceg Novog prodefilovale su danas centrom Bijeljine, predstavljajući 49. Festival mimoze - najpoznatiju turističku manifestaciju na crnogorskom primorju.

Uz muziku i ples, učesnici "Karavana mimoze" pozvali su građane Bijeljine da od 2. do 28. februara posjete 49. Festival mimoze u Herceg Novom. 

Mažoretkinje su nastup počele ispred zgrade Gradske upreve, a tokom jednočasovnog programa defilovale su centrom grada na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića. 

Uoči nastupa, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je prijem za mažoretkinje i predsjednika opštine Herceg Novi Stevana Katića, koji je pozvao sve građane Republike Srpske i BiH da dođu na Festival mimoze na kojem se očekuje desetine hiljada gostiju. 

"Nakon nekoliko godina obnovili smo `Karavan mimoze` koji je prethodnih dana posjetio nekoliko gradova u Srbiji. U Republici Srpskoj smo odabrali Bijeljinu i Banjaluku, a polovinom februara posjetićemo i Trebinje", rekao je Katić. 

Mićić rekao je da je današnja posjeta predsjednika opštine Herceg Novi i mažoretkinja nastavak dugogodišnje saradnje između dva grada. 

Posjetu "Karavana mimoze" u Bijeljini organizovali su hercegnovska opština, Turistička organizacija iz Herceg Novog, Javna ustanova kulture "Herceg fest", Gradska muzika i mažoretkinje, te organizacija "Maškare", u saradnji sa bijeljinskom Gradskom upravom i Turističkom organizacijom Bijeljina. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )