FOTO: null

Učenici Poljoprivredne i medicinske škole, okupili su se u velikom broju na gradskom Trgu u Bijeljini kako bi započeli sa proslavom svoje maturske večeri i ulaska u nešto ozbiljnije doba života.

Lijepo vrijeme dodatno je popravilo raspoloženje maturantima koji su se dugo spremali za ovo veče.

U svečanim toaletama i sa savršenom šminkom i frizurom, djevojke su izazivale divljenje posmatrača, dok su momci paradirali u svečanim odijelima i kravatama.

Direktor ove škole istakao je da ovaj, kao i svaki drugi ispraćaj maturanata budi pozitivne emocije i izrazio nadu da će i ova generacija izaći na pravi put i služiti na ponos roditeljima i profesorima.

Njihovom slavlju pridružili su se rodbina i prijatelji, a na licima maturanta, pored doze uzbuđenja, mogli su se vidjeti osmijesi koji su govorili svakom prolazniku da su sretni što se završavaju njihovi školski dani, ali i malo tuge jer se od nekih prijatelja opraštaju.

Nakon okupljanja uslijedio je svečani defile do hotela “Drina” koji je ispratilo mnoštvo građana, a nakon fotografisanja odšetali su u salu u kojoj će proslaviti završetak srednjoškolskih dana.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )