FOTO: null

Jedan od najuspješnijih bendova na prostoru Bijeljine, svakako je Matrix bend. Ovi momci već dvije godine uspješno sarađuju sa Milanom Stankovićem, a kako smo čuli, razmišljaju i o svojoj karijeri, pa bi od njih uskoro mogli očekivati i neku autorsku pjes

- „Naravno da razmišljamo snimiti nešto, ali ne žurimo. Kada dođe vrijeme za to snimićemo nešto. Trenutno smo veoma zauzeti, pa i da hoćemo ne možemo da se posvetimo tome, a ne želimo da radimo nešto što čemu nećemo biti posvećeni maksimalno, tako da će to, bar za sada malo sačekati“- rekao je za portal InfoBijeljina pjevač benda i klavijaturista Zdravko. 

Matrix bend je prošle godine nastupio i na prestižnom Pinkovom festivalu, odakle nose lijepe uspomene i nevjerovatno iskustvo. 

- „Poznato je da ne može baš svako da se pojavi na bini Pinkovog festivala i zato smo ponosni što smo bili jedni od učesnika. Na prošlom, inače prvom pomenutom festivalu smo pratili Milana Stankovića, koji je bio pobjednik publike i čija je pesma „Luda ženo“, postala veliki hit“- kaže gitarista Nemanja. 

Obzirom da prate jednog od najpopularnijih pjevača na našoj estradi, nismo mogli da ih ne pitamo kako je došlo do ove saradnje?
- ,,Milan i mi radimo sa istim menadžerom, koji nas je spojio. Obzirom da smo se često viđali, shvatili smo da su nam energije slične i da bi to bilo dobro za posao, pa je tako došlo do dogovora da ga pratimo i evo već dvije godine uspješno sarađujemo sa njim“- priznao nam je bubnjar benda Mover. 

Inače, momci odnedavno imaju pojačanje i to u vidu lijepe pjevačice Aleksandre, koja potiče iz muzičke porodice, što je svakako plus u ovom poslu. 

- „Ja sam bila potpuno upućena u sve što ima veze sa ovim poslom, jer su se i moji roditelji bavili muzikom. To je svakako plus, iako mnogi misle da može biti i veliki teret. Međutim, odlično sam se uklopila sa momcima i super funkcionišemo, tako da nemamo nikakvih problema. Iako sam žensko, oni na mene gledaju kao na ortaka i maksimalno me poštuju, paze i čuvaju“- rekla nam je pevačica Aleksandra. 

I dok se drugi muzičari žale kako je sve manje posla, Matrix bend nema tih poteškoća. 

- „Radimo svaki vikend i ne bunimo se. Nekada zna da bude malo naporno zbog putovanja, jer se desi da petak sviramo u Cazinu, a subotu u Švajcarskoj, ali kada voliš nešto što radiš, sve prepreke se lakše podnose“- tvrdi klavijaturista Milan. 

Matrix bend smo ostavili da se priprema za radni vikend koji im predstoji i potsjetili ih da pamtimo obećanje da ćemo od njih uskoro čuti i neku njihovu pesmu. Naravno, zahvaljujemo im se i što su odvojili vrijeme za portal InfoBijeljina, a preporučujemo da pogledajte na kraju ovog razgovora i novi spot koji su uradili sa Milanom Stankovićem.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )