FOTO: rts.rs/EPA

Srpski fudbaler Nemanja Matić gostujući u jednom uživo uključenju na Instagramu, govorio je, između ostalog, o sadašnjem treneru Junajteda Solskjeru, ali i o zanimljivoj saradnji koju je imao sa Portugalcem Žozeom Morinjom.

Matić i Morinjo sarađivali su i u Čelsiju i Junajtedu. U londonskoj ekipi Matić je bio značajan šraf u osvajanju Premijer lige, a srpski fudbaler otkrio je zanimljive detalje vezane za portugalskog stručnjaka.

"Sve zavisi od rezultata. Kada se pobijedi, on je najbolji čovijek i želite da se nađete kraj njega, međutim kada se izgubi, na treningu bolje nađite mjesto da se sakrijete", izjavio je Matić.

Srpski reprezentativac dodao je da je njihova saradnja bila fantastična.

"On je fantastičan stručnjak i čovijek. Imam puno poštovanja prema njemu", dodao je Matić.

Vezista Junajteda pohvalio je napredak sadašnjeg trenera Solskjera.

"Ole je sjajan trener. Mislim da je dosta napredovao od trenutka kada je došao u Junajted. Sada je drugačiji i ubijeđen sam da je svijetla budućnost ovde pred njim i da će nas voditi do osvajanja trofeja", rekao je Matić.

Reprezentativac Srbije ima 31 godinu i važi za starije članove kluba, a izjavio je da u svlačionici Junajteda nema loše osobe.

"Ja imam 31 godinu i neki igrači su i po desetak godina mlađi od mene. Najviše pričam sa igračima mog uzrasta, poput De Hee, Pogbe i Mate, ali u svlačionici sjedim do Grinvuda koji ima 18 godina, pa se polako i sve više upoznajemo. Ne postoji jedna osoba u svlačionici koja ne važi za dobru", zaključio je Nemanja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )