FOTO: null

Nosilac kandidatske liste PDP-a u Bijeljini Slaviša Marković izjavio je na tribini u mjesnoj zajednici Dašnica da Bijeljina ima dovoljno prostora da se sistemski i planski gradi i razvija, a da bi strogi centar grada trebalo da bude sačuvan.

Kao primjer planskog i lijepo uređenog gradskog naselja on je naveo Intergaj u mjesnoj zajednici Dašnica i obećao mještanima da će se PDP založiti za rješavanje problema pristupnog puta u ovom naselju, što su građani istakli kao problem i za njegovo širenje. 

Marković je istakao da veliki odziv mještana na tribine PDP-a pokazuje da stranka uživa povjerenje građana i da ima veliki ugled u Bijeljini. 

Kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Bijeljina Vesna Stevanović najavila je da će se u ime stanovnika Mjesne zajednice Veljko Lukić zalagati za vraćanje prostorija koje koristi saobraćajna policija, za uređenje školskog dvorišta i izgradnju dječijih igrališta u naselju. 

"Posebnu pažnju PDP će u naredne četiri godine posvetiti unapređenju zdravstva i socijalne zaštite u Bijeljini i poboljšanju položaja 14.500 starih lica u gradu", rekla je Stevanovićeva. 

Prema njenim riječima, grad bi trebalo da formira i humanitarnu apoteku za socijalno ugrožene i hronične bolesnike, kao i starački dom sa pristupačnim cijenama. 

Kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini Bijeljine Ratomir Draganić najavio je na tribini koja je održana u Tržnom centru "Tom" da će se zalagati za bolji položaj boračke populacije u gradu, posebno porodica poginulih, ističući da djeci poginulih treba omogućiti da odrade pripravnički staž u javnom sektoru. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )