FOTO: InfoBijeljina.com

Predsjednik Gradskog odbora PDP Bijeljina Slaviša Marković izjavio je da je PDP kao politička partija jedinstvena i da on i odbornici PDP-a u Skupštini grada Bijeljina danas pokazuju da su složni.

"Znamo da je 16 odbornika Skupštine grada Bijeljina u protekla tri-četiri mjeseca promijenilo svoje političke partije", rekao je Marković na konferenciji za novinare.

Marković, koji je predsjednik Skupštine grada Bijeljina, rekao je da je lokalni parlament dosta dobro radio u prethodne četiri godine, te da je održano oko 30 sjednica i da nikada nijedna odluka nije donesena na štetu budžeta ili građana Bijeljine.

"Na predstojećim izborima mi idemo sa jedinstvenom listom. PDP očekuje u Bijeljini dobre rezultate i zasigurno nećemo biti predmet nekih 'političkih potkusurivanja'", naveo je Marković.

Komentarišući potpisivanje koalicionog sporazuma sa Gradskim odborom SNSD-a, Marković je rekao da taj sporazum više nije na snazi.

"Taj sporazum je vrh partije proglasio ništavnim u dijelu postizborne koalicije i priče o kadidaturi za gradonačelnika. U narednih mjesec dana imaćemo stav vrha stranke s kim možemo potpisivati koalicije", rekao je Marković.

On je podsjetio da je Gradski odbor imao pravo na potpisivanje ovog sporazuma, ali je jedini, kako kaže, problem bio to što su se vezivali za podršku u vezi sa kandidatom za gradonačelnika.

Marković je rekao da će bijeljinski odbor PDP-a do polovine juna završiti odborničku listu za koju je uvjeren da će biti jedna od najjačih na području Bijeljine, a kada je riječ o kandidaturi za gradonačelnika, čekaće se odluka Gavnog odbora PDP-a.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )