FOTO: InfoBijeljina

Ispostavi li se tačnim da je na sastanku između gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića i lidera SNSD-a Milorada Dodika bilo riječi o pozicijama, na sve to nećemo ostati mirni, i adekvatno ćemo odgovoriti, rekao je Slaviša Marković, potpredsjednik Partije demokratskog progresa (PDP), na vanrednoj konferenciji za novinare, održanoj danas u Bijeljini.

Marković ističe da je razlog sazivanja pres konferencije dešavanja koja su bila sinoć i sastanak koji je Mićić održao sa Miloradom Dodikom, te Radovanom Viškovićem, predsjednikom Vlade Republike Srpske, kao i delegacijom SNSD-a u Laktašima.

„O tim sastancima nismo bili upoznati i tražićemo pojašnjenje o svim tim aktivnostima. S druge strane je sinoć izašlo saopštenje da su bile teme o infrastrukturi, a ko o ozbiljnim temama razgovara naveče u hotelu“, rekao je Marković na današnjoj konferenciji za novinare. 

Dodaje da se u Partiji demokratskog progresa nikada nisu bavili spletkarenjem te da nikada nisu vodili razgovore sa SNSD-om.

„Informacije da je na sastanku sinoć bilo riječi o političkim temama stvara veliko nepovjerenje između naše dvije partije. Zato ćemo sutra tražiti razgovor sa gradonačelnikom, te ćemo nakon toga reagovati“, zaključio je Marković. 

POVEZANE VIJESTI:

U Laktašima se sastali Dodik i Mićić, tema izbori u Bijeljini

Oglasili se iz SNSD-a: Bilo je razgovora sa Mićićem, ali o drugim temama

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )