FOTO: InfoBijeljina

Povodom Dana grada Bijeljina, želim vam uputiti iskrene čestitke u ime Partije demokratskog progresa i u svoje lično ime. Ovaj dan je prilika da se podsjetimo na istorijske pobjede i dostignuća našeg grada, ali i da se osvrnemo na budućnost koju zajedno gradimo, navodi se u čestitki koju je uputio Slaviša Marković, Narodni poslanik, potpredsjednik PDP-a i predsjednik Gradskog odbora Bijeljina.

"Bijeljina je grad hrabrih ljudi, bogate kulture i neprekidnog razvoja. Ponosni smo na sve što smo zajedničkim trudom postigli, ali i na mogućnosti koje su pred nama", napisao je Marković.

Marković navodi i da je Bijeljina uvijek bila simbol slobode, napretka i zajedništva, i uvjeren je da će tim putem nastaviti i u budućnosti.

"Kao vaš predstavnik, posvećen sam da se glas svih građana čuje i da zajedno radimo na poboljšanju života svih nas. Vjerujem da zajedničkim snagama možemo ostvariti još bolje uslove za život, rad i budućnost naše djece. Neka nas ovaj praznik podsjeti na vrijednosti koje nas ujedinjuju i ojača naš zajednički duh. Srećan vam Dan grada Bijeljina", napisao je Marković. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )