FOTO: null

Kada je prije godinu dana započela sa radom u okviru estetskog centra „Dermamedic“, doktorica Marija Ristanović sigurno nije mogla ni da pretpostavi da će za samo godinu dana postati glavni lider u regionu i na prostoru Bosne i Hercegovine. Danas, Marija

„Sigurno je da su postojali planovi, ali se svakako nisam nadala da će sve ići ovom brzinom i da ćemo tako brzo osvojiti tržište“, priznala nam je doktorica Marija. 

Estetski centar „Dermamedic“ nije više samo to, jer je od nedavno postao i edukativni centar, u kom svako ko želi da uči i napreduje može to i da uradi. 

„Od prije mjesec dana smo postali edukativno-estetski centar i prije par dana smo održali prvu edukaciju. Kako želimo da niko na edukaciji ne bude zapostavljen, odlučili smo da broj polaznika svaki put bude ograničen, a edukacije češće, kako bi svima posvetili dovoljno pažnje i edukovali ga na pravi način. Pored toga, svaki polaznik dobila internacionalni priznat sertifikat, sa kojim može da radi u cijelom svijetu, što je zaista velika prednost. Pored toga, naš centar je i generalni zastupnik najkvalitetnijih filera marke „Neauvija“, sa kojima i radimo edukacije“, kaže doktorica za portal InfoBijeljina. 

Međutim, iako izgleda tako, sav ovaj uspjeh nije došao preko noći. Doktorica Marija Ristanović je i sama često bila na edukacijama, gdje je učila sve ono što je najnovije u oblasti estetske medicine i postala edukator, koji svoje znanje može da prenosi na druge, a nedavno je prisustvovala i najvećem svjetskom kongresu estetske medicine, koji je održan u Monacu. 

„Velika je čast i zadovoljstvo prisustvovati jednom takvom kongresu, na koji ne može svako da uđe. To je dokaz da se sav dosadašnji rad i trud isplatio. Drago mi je što mlađim kolegama mogu da prenesem veliko znanje koje sam stekla na mnogim seminarima i edukacijama do sada i sasvim je sigurno da ću nastaviti u tom pravcu. Znanja nikada nije mnogo, a kada Vam je posao i zadovoljstvo, onda uspjeh mora da dođe vremenom“, priznaje doktorica Ristanović. 

Slijedeća edukacija koju priprema estetsko-edukativan centar „Dermamedic“, biće održan 27. maja u Bijeljini, u prostorijama ovog centra, a svi zainteresovani ljekari se mogu javiti na broj +387/65/388-732

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )