FOTO: null

U okviru priprema za početak nove sezone odbojkaši Radnika prethodnih dana odigrali su nekoliko prijateljskih mečeva.

Prvu utakmicu na pripremama odigrali su protiv Jedinstva u Brčkom (srijeda 21.09). Meč je završen miroljubivo 2-2, s obzirom da je zbog ograničenog termina morao biti prekinut.

Nakon toga u organizaciji našeg kluba odigran je trijagonal u Brčkom (nedjelja 25.09), gdje su učestvovale ekipe Mladosti, Radničkog iz Kragujevca i Radnika iz Bijeljine. U oba meča bijeljinci, oslabljeni neigranjem kapitena Milićevića, pružili su dobre partije. Savladana je Mladost sa 3:0 u prvom susretu, dok je u drugom meču protiv Radničkog bilo 2:1 za superligaša Srbije. U trećem susretu Radnički je savladao Mladost sa 2:1 i tako osvojio ovaj turnir prijateljskog karaktera. Zbog održavanja referenduma na teritoriji Republike Srpske i zauzetosti sportskih dvorana u Bijeljini, turnir je odigran u Brčkom.

Kragujevčani su nakon odigranog turnira otputovali u Bijeljinu gdje su prenoćili i već sledećeg dana (ponedjeljak 26.09) odigrali još jednu utakmicu protiv naših odbojkaša. Taj susret je završen rezultatom 2:2.

– Zadovoljan sam zalaganjem i kvalitetom odbojke koju su moji igrači prikazali na prvim utakmicama, s obzirom da još uvijek radimo jakim intenzitetom i da smo još uvijek teški i umorni. Nastavljamo dalje sa treninzima i odigravanjem pripremnih utakmica kako bi što spremnije dočekali prvi meč u novoj sezoni Premijer lige BiH u kojoj imamo visoke ambicije. U radu sa prvom ekipom pomaže nam Milan Đuričić, trener koji je svojevremno sa najboljom kadetskom reprezentacijom Srbije osvojio svjetsko zlato, i smatramo da ćemo do početka zvaničnih utakmica dostići željeni nivo forme, rekao je trener odbojkaša Radnika Darko Manojlović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )