FOTO: null

Svjetski poznati praznični filmovi, poput "Sam u kući", "U stvari ljubav", "Divan život", "Čudo u 34. ulici", jedan su od simbola praznika, u neku ruku. Za one koji ne vole da prate trendove, ali i za velike ljubitelje praznika, postoje i neki drugi, manje poznati praznični filmovi, uz koje se može opustiti i uživati u slobodnim danima.

Neki od njih su "Božićna želja", "Božićna tajna", "Povratak na Božić", "Let pre Božića" i "Ukus Božića".  

"Božićna želja"   

Amelija se vraća u rodni grad da zatvori fabriku koja ne posluje dobro. Vlasnik fabrike je njen dječko iz srednje škole, koji misli da je došla da spase fabriku. Može li magija Božića da učini svoje?

"Božićna tajna" 

Samohrana majka Kristin vraća se u rodni grad svog oca da započne novi život. Hoće li je "magično" porodično naslijeđe dovesti do sreće? 

"Povratak na Božić"   

Medicinska sestra se iz vremena Drugog svjetskog rata stvorila u današnjem vremenu. Iako većina ljudi misli da je izgubila razum, jedan policajac joj vjeruje i pomaže joj da se uklopi. Ispostaviće se da i ona može da pomogne njima, jer će ih podsjetiti na pravo značenje i tradiciju Božića.

"Let prije Božića"   

Dvoje stranaca, spletom okolnosti, usred mećave, moraju da dijele sobu. Iako se na početku i ne "mirišu", do kraja filma se upoznaju bolje i možda i zavole…

"Ukus Božića" 

Emili odustaje od karijere advokata i vraća se u rodni grad, gdje otvara pekaru. Uoči Božića stiže joj poklon - kućica koja predstavlja božićni kalendar, gdje svakog dana dobija po jednu poruku. Stanovnici postaju opsjednuti time da otkriju ko joj je poslao poklon, misleći da je neki muškarac u pitanju. U međuvremenu, Emili se bori i za opstanak svog posla.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )