FOTO: null

Lider SDS-a Mladen Bosić danas je svojim izjavama u Bijeljini manipulisao javnošću, na taj način pokušavajući da prikrije svoju političku nemoć, saopšteno je iz Pokreta “Uspješna Srpska”.

"To što je gospodin Mladen Bosić govorio na današnjoj pres-konferenciji u Bijeljini klasičan je pokušaj manipulacije javnog mnjenja kako bi se prikrila njegova politička nemoć i kako bi za bijeljinski SDS pokušao da sakupi nekoliko veoma jeftinih političkih poena", navodi se u saopštenju Pokreta. 

Ukoliko Bosić ima dokaze o političkoj korupciji, kako napominju u ovom pokretu, neka ih dostavi nadležnim institucijama koje će provjeriti sve te navode i sankcionisati sve one koji su učestvovali u tome. 

"Ako ima dokaze neka to učini, a ne da lažne tvrdnje iznosi u medijima kako bi manipulisao građanima. Doktor Zlatko Maksimović je svoje razloge napuštanja bijeljinskog SDS-a, koji je danas ništa drugo do interesna grupa nekoliko ljudi, mnogo puta prenio javnosti i objasnio. Smatramo da su građani to veoma dobro razumjeli", kažu u Pokretu "Uspješna Srpska". 

Dokaz za to je, kako napominju, veliko osipanje članstva u bijeljinskom SDS-u, koje i dalje traje i sve veća popularnost doktora Maksimovića kao kandidata za gradonačelnika, ali i popularnost Pokreta "Uspješna Srpska".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )