FOTO: null

Protiv maloljetnika iz Bijeljini policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, dostavili su izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo krađa.

Naime, prijavljeni malonjetnik je u noći 10/ 11.mart 2017. godine otuđio putnički automobil "polo" u kojem su se nalazili ključevi za startovanje  vozila. Navedeno vozilo je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi u Bijeljini 11. marta. 

Isto lice je u noći 22/23. mart 2017. godine iz dvorišta porodične kuće oštećenog lica otuđio putnički autobil "opel kadet" u kojem su se nalazili ključevi za startovanje. Predmetno vozilo je pronađeno na području koje operativno pokriva Policijska stanica Pelagićevo, gdje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, a vozač se udaljio sa lica mjesta.

Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da je navedena djela počinilo maloljetno lice iz Bijeljine. 

Navedena djela kao i više istovjetnih krivičnih djela izvršenih na području grada Bijeljine, maloljetnik je vršio na način što je u toku noćnih sati neopaženo ulazio u dvorišta u kojima je pronalazio parkirane automobile, koji su pretežno starije klase i ne zaključana sa ključevima za startovanje motora u bravi. 

Naknadno su vozila pronađena, bilo da je sa njima učestvovao u saobraćajnim nezgodama ili ostavljao napuštena kraj puta.

Prijaljevni maloljetnik je povratnik u izvršenju krivičnih djela protiv imovine. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )