FOTO: null

Policijska stanica Bijeljina 1, danas oko 05,20 časova od strane dežurnog ljekara Doma zdravlja u Bijeljini, zaprimila je prijavu da je u beživotnom stanju doveženo maloljetno lice.

Policijska stanica Bijeljina 1, danas oko 05,20 časova od strane dežurnog ljekara Doma zdravlja u Bijeljini, zaprimila je prijavu da je od strane roditelja ( oca) u beživotnom stanju doveženo maloljetno lice saopšteno je za portal InfoBijeljina. 

Radi se o licu sa posebnim potrebama, maloljetna djevojka starosti je sedamnaest godina,.

Od strane ljekara konstatovano je, da djevojka ima vidne povrede i to otvoreni prelom desnog lakta i više povreda po tijelu starih i novih.

Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj. Izvršenim uviđajem i spoljnim pregledom beživotnog tijela maloljetne djevojke, konstatovano je, da je smrt najvjerovantnije nastupila prirodnim putem.

Od strane obducenta konstatovano je, da se ne radi o lomovima, nego da se radi o pucanju kože na određenim mjestima usled dugotrajne bolesti i nepokretljivosti.

Obdukcija preminule djevojke zakazana je za sutra 07.06.2017. godine radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

O svemu je obavješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )