FOTO: null

Donatorsko veče „S ljubavlju hrabrim srcima“, koje se već sedmu godinu organizuje pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, biće održano večeras, a svi dobri ljudi koji podrže ovu akciju pomoći će u izgradnji Centra za prevenciju

Donatorsko veče biće održano u zgradi Vlade RS, a na Trgu Republike nastupiće mnoge domaće i regionalne muzičke zvijezde.

- Kabinet predsjednika RS izdvojio je 700.000 maraka za izgradnju Centra, a potrebno je još 600.000 KM, koliko očekujemo da bude prikupljeno na donatorskoj večeri - rekla je predsjednik Upravnog odbora Centra za edukaciju "Tvoja riječ" Olivera Ratković.

Dodala je da će ostatak novca za opremanje centra biti prikupljeno od sponzora i donatora. Ratkovićeva je kazala da je grad Banjaluka obezbijedio zemljište za izgradnju Centra na Kočićevom vijencu.

Majke i očevi djece sa poteškoćama u razvoju nadaju se da će otvaranjem Centra za prevenciju razvojnih teškoća život njihovih mališana biti olakšan. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )