FOTO: null

Kandidat za gradonačelnika Bijeljine, dr Zlatko maksimović, svakog dana dobija snažniju i širu podršku ljudi u Semberiji što se može vidjeti po posjećenosti njegovih predizbornih skupova.

Dr Zlatko maksimović koji je u predizbornu kampanju krenuo sa jasnim i konkretnim programskim rješenjima za unapređenje Bijeljine dobrodošao je u svako Sembersko mjesto i u svako domaćinstvo. Njegovi politički skupovi su u prvih 15 dana kampanje najposjećeniji skupovi od svih političkih subjekata, a veliku podršku dobija i na drštvenim mrežama što se vidi po hiljadama korisnika koji njegovu kampanju prate i putem ovih medija. 

Dr Zlatko Maksimović je za svoju kandidaturu dobio podršku i značajnog broja poznatih ličnosti a poslednja je došla u vidu muzičke numere koju je u čast dr Maksimovića napisao poznati semberski umjetnik Miloš Bojanić, a otpjevao je Ljubiša Perić Kokiš. 

Ovo je samo još jedna potvrda da je izborna pobjeda neupitna i da će dr Zlatko Maksimović od trećeg oktobra biti novi gradonačelnik Bijeljine.

Medija tim - Koalicija Bijeljina Pobjeđuje


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )