FOTO: null

Predsjednik jedinstvene Rusije, Moskovske oblasti, Valeri Rodionov i načelnik grada Sofrino, Igor Gorohovski, su danas došli u Bijeljinu da potpišu zajednički sporazum o saradnji Pokreta uspješna Srpska, kandidata za gradonačelnika Koalicije Bijeljina pob

"Rusi su stigli, hvala još jednom, hvala i drugim gostima, hvala i Andreju. Sa Andrejom sam isto više puta sarađivao u Moskvi, hvala i gospodinu koji je došao, biznismenu, iz Rusije, oni će biti tu 2-3 dana u Bijeljini, svakako da mi ova podrška mnogo znači", istakao je kandidat za gradonačelnika doc. dr Zlatko Maksimović. 

Valeri Rodionov navodi da je dugogodišnja saradnja, koju već nekoliko godina imaju sa Republikom Srpskom, ustvari sa Bijeljinom, se zasniva na zajedničkoj razmjeni iskustava, projekata, u raznim oblastima, u humanitarnoj, kulturnoj i dr. 

"Naša saradnja se zasniva i u mnogim projektima koje mi imamo zajedničke projekte koje ćemo i dalje širiti i raširiti i to sve zahvaljujući trudu, radu i zalaganju, za našu saradnju, gospodinu Zlatku Maksimoviću. Naš današnji sporazum koji ćemo potpisati gospodin Zlatko Maksimović i ja, će samo zvanično potvrditi našu saradnju koju mi već imamo duži vremenski period. Pred same izbore, mi smo došli ovdje, ne samo da se zahvalimo gospodinu Zlatku Maksimoviću, nego da mu damo otvorenu i javnu podršku, za njegovu kandidaturu za gradonačelnika Grada Bijeljina", rekao je novinarima Valeri Rodionov.

"Dragi građani, stanovnici Grada Bijeljine, ja sam došao ovdje i kao gradonačelnik Grada Sofrino u Rusiji, došao sam ovdje zbog dugogodišnje saradnje, zbog poznanstva sa gospodinom Zlatkom Maksimovićem, dati mu direktnu podršku da dobije izbore, da dobije gradonačelničko mjesto, i sve vas molim da glasate jer to će ući u istoriju, njegova kandidatura za gradonačelnika Grada Bijeljine. Hvala vam puno", rekao je Igor Gorohovski. 

Andri Mihajlovič Snegov je napomenuo da je njihov fond star već 20 godina, te da dolaze iz Rusije, da podrže dr Zlatka Maksimović sa kojim sarađuju skoro 5 godina i sa kojim imaju prijateljske odnose. 

"Kada smo se upoznali sa gospodinom Zlatkom Maksimovićem, dobili smo dobrog druga dobrog prijatelja, dobrog profesionalca, dobroga političara. Kada je gospodin Zlatko Maksimović bio u Rusiji, on je nije posjetio samo fizički, već je stvorio velike prijatelje. Tako ćemo i dalje nastaviti da širimo i prijateljstvo i drugarstvo sa gospodinom Zlatkom Maksimovićem. Pošto su papiri potpisani, sada ćemo i zvanično da uručimo gospodinu Zlatku Maksimoviću zvanični grb moskovske oblasti", istakao je Andri Mihajlovič Snegov



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )