FOTO: null

Kandidat Koalicije Bijeljina pobjeđuje za gradonačelnika Bijeljine Zlatko Maksimović /Uspješna Srpska/ poručio je večeras u Novim Dvorovima da u narodu postoji energija za promjene, te da je skup u ovom naselju dobar znak da će se one i desiti 2. oktobra.

"Narod u Novim Dvorovima i svim dijelovima Semberije se odlučio za promjene, a večerašnji odziv našem skupu je najbolja potvrda toga. Hoćemo da čujemo potrebe naših građana, da vidimo šta ih muči, a onda ćemo nakon pobjede početi da rješavamo nagomilane probleme", poručio je Maksimović.

Ovaj skup u Novim Dvorovima, naglasio je Maksimović, jasno pokazuje da energija za promjene u narodu u Bijeljini postoji.

"Želja nam je da ravnomjerno razvijamo Semberiju, da uvažimo probleme, kako poljoprivrednika, tako i radnika, hoćemo da se svi osjećaju uvaženim i ravnopravnim građanima", istakao je Maksimović.

On je naglasio da će u saradnji sa Vladom Republike Srpske početi gradnju auto-puta Bijeljina - Brčko - Doboj, ističući da će gradnja ovog puta krenuti od Rače, te da će najveću korist od ove kapitalne investicije imati upravo ljudi u Semberiji.

Nosilac liste Pokreta "Uspješna Srpska" Srđan Mijatović istakao je da je razvoj realnog privrednog sektora, ali i unapređenje zanatskih i porodičnih preduzeća jedan od načina da se poboljša ekonomija u Semberiji i naprave nova produktivna radna mjesta.

"Smanjivanjem birokratskih nameta i olakšavanjem registracije zanatskih i porodičnih radnji u Semberiji omogućićemo velikom broju naših sugrađana da legalizuju svoj privatni posao i da nastave raditi u skladu sa zakonom. Na ovaj način ćemo smanjiti rad na crno, povećati broj prijavljenih radnika, otvoriti nova radna mjesta i direktno uticati na smanjenje nezaposlenosti u Bijeljini", rekao je Mijatović.

On je poručio da će odbornici "Uspješne Srpske" insistirati na povećanju sredstava koja se iz gradskog budžeta izdvajaju za poljoprivredu na minimalno dva miliona maraka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )