FOTO: null

Veliki broj prisutnih mještana na večerašnjoj tribini Pokreta Uspješna Srpska u MZ Veljko Lukić, pokazuje da za Bijeljinu stižu bolji dani nakon 3. oktobra, istakao je kandidat za gradonačelnika Zlatko Maksimović.

-Ono što mještanima Koridora mogu obaćati, nakon lokalnih izbora, da će se na listi prioriteta u riješavanju problema građana , među prvima naći , pitanje gradske deponije, koja je sve sem eko -deponija, a koja pored toga što u ovom naselju širi izuzetno neprijatne mirise i posluje u gubitcima , navodi Maksimović.

Prema riječima nosioca liste kandidata PUS Srđana Mijatovića riješenje problema deponije se ogleda u ulaganju stranih investitora u deponiju, kako bi se prerađivao otpad, a od njega dobijala nova energija , čime bi novi investitori i preuzeli na sebe dug Eko deponije koji iznosi oko 10 miliona KM , što bi dodatno uticalo na funkcionisanje grada u budućnosti.

Pored loše urađene i nebezbjedne pješačke staze u ovom dijelu grada, najmlađima nedostaje fiskulturna sala u sklopu OŠ "Knez Ivo od Semberije" kaže kandidat Pokreta Uspješna Srpska Danijela Pantić koja živi u MZ Veljko Lukić, dodajući da su do sada djeca bila primorana, da časove fizičke kulture u zimskim mjesecima imaju u učionicama, što bi takođe od ove jeseni trebalo da se promijeni.

Prisutnima se obratila i Minja Grubač kandidat za odbornika PUS koja smatra da je neophodno pomoći svima koji žele da pokrenu vlastiti biznis, kao i da se što prije moraju formirati rang liste na birou za zapošljavanje, koje će biti transparentne ,i ono što je jako bitno ukinuti bodovanje intervjua.

Iz PUS pozvali su sve građane Bijeljine da podrže Centralnu tribinu koalicije "Bijeljina pobjeđuje" koja će biti održana na Krstovdan u utorak 27.septembra od 19 časova na gradskom Trgu.

Medija tim - " Bijeljina pobjeđuje" / dr Zlatko Maksimović

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )