FOTO: null

Koalicija Bijeljina pobjeđuje na čelu sa zajedničkim kandidatom za gradonačelnika Grada Bijeljine, dr Zlatkom Maksimovićem, održala je juče tribinu u Batkoviću.

Mnogobrojnim prisutnim u sportskoj sali Osnovne škole "Sveti Sava" večeras su se obratili predsjednici stranaka koje čine koaliciju "Bijeljina pobjeđuje".

Nedeljko Ćorić, predsjednik Gradkog odbora SNSD Bijeljina, je istakao da u koaliciji "Bijeljina pobjeđuje" vlada veoma dobra i iskrena atmosfera i naglasio da se poruke ove koalicije upućene stanovnicima Batkovića mogu sažeti u najkraćem, da će ova koalicija učiniti sve da Batković dobije ono što mu pripada, da će biti rješeni svi do sada nerješeni problemi i istakao uvjerenost da će ovaj cilj sa zajedničkim kandidatom za gradonačelnika Grada Bijeljine biti i ostvaren.

Potom su se prisutnima obratili kandidati za odbornike u Skupštini Grada Bijeljina iz Batkovića, Dragan Knežević i Mirko Nikolić. Obojica su istakli snagu i jedinstvo koalicije, ogromnu želju i uvjerenje da će ona izaći kao pobjednik na predstojećim izborima, a to znači da će se od trećeg oktobra prionuti na rješavanje gorućih pitanja stanovnika Batkovića, prije svega, pitanje zaposlenja i poboljšanja infrastrukture koja je u ovom selu u vrlo lošem stanju. 

"Želimo našim građanima da pružimo bolju budućnost i, kao što smo večeras zakazali ovaj skup, iskreno vjerujemo da ćemo trećeg oktobra slaviti i zakazati novu tribinu - tribinu pobjede u Batkoviću!", izjavio je Dragan Knežević.

Potom se skupu obratio dr Zlatko Maksimović, kandidat za gradonačelnika Grada Bijeljine, istakavši da je večerašnja tribina u Batkoviću dobar znak, znak da Semberija želi promjene. 

"Kao što i sami vidite, ovoliki broj prisutnih na jednom mjestu pokazuje da je narod željan promjena i da je odlučio da od trećeg oktobra vlast u Bijeljini preuzme koalicija "Bijeljina pobjeđuje", koja će svim stanovnicima Semberije obezbjediti uslove da živi bolje. Podsjetiću i na još jednu važnu činjenicu, a to je da Bijeljina i Semberija ne pamte dan kakav je bio juče kada smo započeli kampanju i kada je prisustvovao nezapamćeno veliki broj naših sugrađana od kada je na političku scenu stupilo višestranačje. Tako će se, obećavamo, i nastaviti, jer ovaj talas se sigurno ne može zaustaviti i da će ovako biti sve do drugog oktobra. Tog drugog oktobra, nakon izbora, slijedi slavlje, a već od trećeg oktobra, počinjemo da radimo za bolju Bijeljinu. Onakvu Bijeljinu i sela u njenoj okolini kakve zaslužuju naši građani, a posebno poljoprivrednici u našoj plodnoj Semberiji.", zaključio je dr Zlatko Maksimović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )