FOTO: InfoBijeljina

“Samo stručna Vlada može dati prava rješenja i može učiniti da nam u državi u kojoj živimo bude bolje”, rekao je prof. dr Zlatko Maksimović, lider Pokreta uspješna Srpska na tribini u Pučilama, dodajući da ova stranka stalno vrši istraživanja i da su ona prema informacijama kojima raspolažu i više nego pozitivna za njih i da će Pokret uspješna Srpska ostvariti dobre rezultate i biti iznenađenje ovih izbora.

Pozitivan uticaj Pokreta uspješna Srpska ima na sve građane jer su u njoj prepoznali stranku koja istinski misli na svakog čovjeka, gdje su svi ravnopravni, a velika pažnja se poklanja i ženama koje su stub svake porodice, naglasila je kandidat za poslanika u NS Republike Srpske dr Stojanka Nikolić.

“Ostalo je par dana do kraja kampanje, ja mogu reći da sam prezadovoljan sjajnim odzivom na našim tribinama i povjerenjem koje nam daju, jer su prepoznali u nama ljude koji imaju rješenja”, rekao je dr Nemanja Janković, kandidat za poslanika u NS Republike Srpske.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )