FOTO: null

ISTOČNO SARAJEVO, - Predsjednik Pokreta "Uspješna Srpska" Zlatko Maksimović rekao je danas da se ovaj pokret zalaže da, nakon izbora, na rukovodeća mjesta dođu novi i mladi ljudi, jer vjeruje da oni mogu da donesu boljitak Republici Srpskoj.

Maksimović je rekao novinarima u Istočnom Sarajevu, nakon sjednice Predsjedništva stranke, da je Pokret "Uspješna Srpska" trenutno prisutan u sedam od devet izbornih jedinici u Republici Srpskoj. 

On kaže da će Pokret naredne semice, osnivanjem Opštinskog odbora u Brodu, biti aktivan i u osmoj izbornoj jedinici, tako da ih neće biti samo u prijedorskoj regiji. 

Maksimović je naveo da tim Pokreta piše ekonomski program za oporavak Republike Srpske, u koji će biti uvršteni i prijedlozi koje dobijaju od građana. 

On ističe da ovaj pokret neće žuriti sa odlukama o predizbornim koalicijama. 

"Vidimo da imamo podršku naroda i u ovom slučaju izlazimo samostalno na izbore. Izbori će biti raspisani početkom maja i ispoštovaćemo zakonske rokove kada se donese eventualno neke druge odluke", naveo je Maksimović. 

On kaže da je na današnjoj sjednici Predsjedništva bilo je riječi i o bezbjednosnoj situaciji, te naglasio da Pokret "Uspješna Srpska" ne bježi ni od jedne teme i da podržava nastojanje građana da se "dođe do rasvjetljavanja svake situacije".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )