FOTO: null

Kandidat za gradonačelnika koalicije „Bijeljina pobjeđuje“ Zlatko Maksimović obećao je sugrađanima ravnomjeran razvoj Semberije i uvažavanje potreba i poljoprivrednika i radnika.

"Hoćemo da se svi osjećaju uvaženim i ravnopravnim građanima", poručio je Maksimović na tribini, koja je sinoć održana u bijeljinskom naselju Čengić. 

On je ocijenio da su promjene u Bijeljini izvjesne i da će se desiti na lokalnim izborima, uz podršku građana koja je vidljiva po velikom odzivu na predizborne skupove koalicije "Bijeljina pobjeđuje". 

Nosilac odborničke liste SNSD-a Nedeljko Ćorić istakao je na tribini da SNSD, kao najveća stranka koalicije, punim kapacitetom daje snažnu podršku Maksimoviću. 

"Moramo slušati glas naroda, a to je želja za promjenom lokalne vlasti u Bijeljini", rekao je Ćorić. 

Kandidat za odbornika iz stranaka koalicije Mićo Todorović, mještanin Čengića, kritikovao je dosadašnjeg gradonačelnika i rad gradske uprave jer su zapostavili mnoga, pa i ovo sembersko selo.

"Ne smije više novac namijenjen za razvoj Čengića, Ruhotine i Modrana da završi u Janji, zbog toga građani Bijeljine očekuju promjene", poručio je Todorović. 

On je najavio da će se nakon izborne pobjede zalagati za osnivanje direkcije za selo u Bijeljini. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )