FOTO: null

Kandidat Koalicije "Bijeljina pobjeđuje" za gradonačelnika Bijeljine Zlatko Maksimović najavio je da će u bijeljinskoj mjesnoj zajednici Batković biti izgrađen novi dom kulture i park, uz obezbjeđenje novih radnih mjesta i ulaganja u poljorivredu.

"Prljava i nefer kampanje protivničkog tabora govori o njima, o njihovom rasulu. Svjesni su da gube izbore, dok sve ankete govore da sam već budući gradonačelnik Bijeljine", istakao je Maksimović na sinoćnjem skupu Pokreta "Uspješna Srpska" u Batkoviću, jednoj od većih mjesnih zajednica u Semberiji, pred više stotina mještana i pristalica ovog pokreta. 

Nosilac odborničke liste Pokreta "Uspješna Srpska" Srđan Mijatović rekao je da će ovaj pokret u naredna dva dana, koliko je ostalo do, kako je naveo, istorijske pobjede Zlatka Maksimovića, uraditi sve da poboljša povjerenje i ubjedljivo pobijedi u Semberiji na izborima 2. oktobra. 

Kandidat za odbornika Mirko Nikolić, koji je iz Batkovića, ističe da ovoj mjesnoj zajednici nedostaje adekvatna infrastruktura, kao i zapošljavanje mladih, te da će se u narednom periodu zalagati da se zadrže mladi na selu koji će moći pristojno živjeti od svoga rada. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )