FOTO: null

Kandidat Koalicije Bijeljina pobjeđuje za gradonačelnika Bijeljine Zlatko Maksimović rekao je da narod Semberije želi korjenite promjene, te obećao da će one uslijediti 2. oktobra na lokalnim izborima.

"Veliki broj pristalica Pokreta `Uspješne Srpske` i Koalicije `Bijeljina pobjeđuje` pokazao je večeras da narod Semberije želi korjenite promjene", rekao je Maksimović na predizbornom skupu u bijeljinskom naselju Patkovača. 

On je istakao da je upoznat sa problemima mještana, čija djeca još nemaju fiskulturnu salu u blizini škole, kao i o tome da nisu asfaltirani putevi i nije uređeno mjesno groblje, te poručio da će se svi ti problemi rješavati od 3. oktobra. 

"Kao i u ostalim dijelovima Semberije, i Patkovači nedostaju vrtići, dječija igrališta, ulice su i dalje mračne. To će se uskoro promijeniti na bolje kada ćemo zajedno sa svojim narodom početi pozitivne promjene za bolju Bijeljinu, za razliku od drugih koji se pozivaju na narod, a za čije probleme se i ne zanimaju", poručio je Maksimović. 

Nosilac kandidatske liste Pokreta "Uspješna Srpska" Srđan Mijatović rekao je da mjesna zajednica Patkovača zaslužuje da dobije mjesnu kancelariju, poštu i banku, te ukazao na neophodnost potpunog rješavanja infrastrukture. 

"Pokret `Uspješna Srpska` večeras je u Patkovači upoznao mještane sa realnom, razvojnom politikom, a od oktobra kada Maksimović postane gradonačelnik Bijeljine, obećavam da ćemo raditi samo u interesu građana", poručio je Mijatović. 

Prisutnima u Patkovači obratili su se i kandidati Pokreta "Uspješna Srpska" za odbornike Slaviša Cacanović i Jelica Cacanović koji su upozorili birače da posebno obrate pažnju na biografije kandidata za gradonačelnika, jer kod aktuelnog gradnačelnika Bijeljine od izborne kampanje 2008. godine ima samo gomila neispunjenih obećanja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )