FOTO: InfoBijeljina

“Kvalitet domaćih proizvoda koje proizvodi naš čovjek ne može se naći nadaleko. Domaćinski!”, poručio je na manifestaciji „Dani povrća Semberije“ u Crnjelovu Zlatko Maksimović, narodni poslanik i predsjednik Pokreta Uspješna Srpska.

Ova, deveta po redu manifestacija, otvorena je sinoć u Gornjem Crnjelovu. Maksimović, koji je u znak podrške domaćoj proizvodnji, i sam predstavio domaće proizvode porodice Maksimović, ukazao je na značaj ovakvih okupljanja.

“Imamo najbolje proizvode koje guši uvoz i nelojalna konkurencija. Trudićemo se da zaštitimo domaću proizvodnju od prekomjernog uvoza, jer ovakav kvalitet nećete naći u mnogim razvijenijim zemljama”, rekao je on. 

Kako su istakli organizatori, ove godine na manifestaciji svoje proizvode izložilo je više od trideset proizvođača, a “Dani povrća” završavaju se danas izložbom povrća, stručnim predavanjem i dodjelom nagrada. 
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )