FOTO: null

Nakon podlih pokušaja bijeljnskog SDS da za napade na svoje članove optuži Pokret uspješna Srpska u ovoj stranci su održali pres konferenciju na kojoj su istakli da su ovakvi potezi rukovodstva SDS u Bijeljini odlika njihove nazadne, bezidejne, nemoralne

Da je sve samo politička konstrukcija i izmišljotina, te da u dopisu SDS nema niti jednog istinitog slova potvrdila je lično Marica Petrović, medicinska sestra koju su imenovali u dopisu.

Doktor Zlatko Maksimović, kandidat za gradonačelnika Bijeljine, ovakav potez SDS je okarakterisao kao potez očajnika koji su svjesni da su pred propašću.

“SDS odavno, i u predkampanji, je krenuo nekorektno, krenuo je oštro, krenuo je sa velikim neistinama tako što su na društvenim mrežama Semberac, Kupusar, Mrguda, i tako dalje, počeli da objavljuju razne laži i nesitine vezano za mene. Vezano za članove Pokreta Uspješna Srpska. Poslednjih dana se sve to intezivira i naravno svi znate zašto je to tako, zato što se zna da je narod već u Semberiji odlučio, da narod već zna za koga će glasati i da narod u Semberiji želi promjene”, istako je dr Maksimović na pres konferenciji i dodao.

“U dopisu u kojem navode da je medicinska sestra Doma zdravlja 16. septembra bila pretučena zbog naklonosti SDS-a. Gospođa Marica jeste imala određenih neprijatnosti od strane nepoznatog lica. Ali ta žena je kod nas, član je Pokreta uspješna Srpska, podržava mene, i evo je stoji pored mene, tako da sve ove laži, ove neistine navedene u dopisu govore da je SDS izgubio svaki kompas”, naglasio je dr Maksimović i posjetio na iskrenost kampanje SDS.

“Istine radi ja ću podsjetiti na neke stvari. Moj bilbord je prvi uništen u ovom gradu. Trenutni odlazeći gradonačelnik, jer je evidentno da on odlazi sa te pozicije, je nedavno naišao pored opštine i zadužio portire u opštini, Petrovića i Jovanovića, koji su u sred bijela dana skinuli moje bandarole i banere ispred opštine. Mi smo sve to prijavili Centarlnoj izbornoj komisiji, policiji i čekamo da oni reaguju. Imamo slike tog čina kao dokaz. Dalje, oni su imali i razne druge prljave kampanje. Po tribinama veoma nekorektno pričaju o meni, nekorektno pričaju o Uspješnoj Srpskoj. Naravno da su posljednjih dana i sedmica ti udarci najviše na mene”, podsjetio je dr Maksimović novinare na probleme sa kojima se susreće tokom cijele kampanje.

“Ja sam nedavno pozvao na potpisivanje Memoranduma o korektnoj i fer političkoj kampanji. Naravno da se niko iz njihove koalicije nije odazvao i da iznad imena odlazećeg gradonačelnika stoji prazna crta, da potpisa nema. Ja ću i sada iskoristiti priliku da ga pozovem da se urazumi, da se urazume, da vode konačno fer kampanju. Neka dođe sutra da potpiše ovaj Memorandum i neka od sutra krene da vodi fer kampanju, ako to već ne radi poslednjih šest mjeseci”, naveo je dr Maksimović pozivajući rukovodstvo SDS da se pozabave redom u svojoj stranci

“Bolje da se pozabave tučama između sebe na njihovim tribinama, kao što je bila sinoć u Glogovcu. Ja neću puno govoriti ni o tim Popovima, imaju slike Pokreta Uspješna Srpska. Na našem jutjub kanalu vi možete vidjeti kako je na skupovima Pokreta, i to se vidi. I znamo da je tribina SDS-a u Popovima bila loša. Ali nije problem, nije sramota izgubiti. Ali u kampanji treba biti fer. I ja ponovo koristim ovu priliku da pozovem sve ljude sa druge strane, a mnogi mi se javljaju sa druge strane, biće prelazaka sa druge strane, na fer kampanju. Pozivam sve simpatizere i one koji mene podržavaju da ostanu mirni, da budu fer, da budu korektni, ali isto tako da ih brutalno porazimo drugog oktobra olovkom. Isto tako pozivam sve zaposlene u opštini, sve zaposlene u opštinskim firmama da se ne plaše promjena. Neće oni koji su pošteno radili i oni koji pošteno rade poslije trećeg oktobra imati probleme. Neka samo ostanu pošteni, neka rade domaćinski, neka ostanu mirni, ja im obećavam da problema poslije trećeg oktobra neće imati”, uputio je dr Zlatko Maksimović jasnu poruku svim stanovnicima Semberije. 

“Još jednom pozivam na razum , pozivam političke protivnike da se urazume. Ja nastavljam sa istinom, jer istina pobjeđuje sve laži. Tako je bilo uvijek. Tako će biti i ovaj put. Ovakve laži, ovakva saopštenja SDS-a govore da su to potezi očajnika. Da su to potezi onih koji sigurno gube ove izbore. Ovaj put će biti kako narod Semebrije želi, a narod Semberije želi promjene”, zaključio je na karaju konferencije dr Zlatko Maksimović 

Medija tim - dr Zlatko Maksimović / Bijeljina Pobjeđuje
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )