FOTO: null

Pokret Uspješna Srpska za sljedeću godinu postavio je jasne ciljeve – da obezbjedi bolji život svih građana Bijeljine i da napravi najbolju strategiju za Opšte izbore 2018. To su poručili predstavnici Pokreta na prijemu koji je organizovan za aktiviste ov

Građani zaslužuju bolju vlast, poručio je predsjednik Pokreta Uspješna Srpska dr Zlatko Maksimović velikom broju okupljenih aktivista. Naglasio je, da je ova politička partija spremna za naredne izbore, i ima uslov za odbor u sedam izbornih jedinica.

"Naša glavna deviza će biti da, ukoliko se nešto ne promjeni u Bijeljini i u Republici Srpskoj, plašim se da nećemo ostati na ovim prostorima. Pokret Uspješna Srpska ima kadrove, I mlade, i iskusne, i obrazovane, pa da oni preuzmu odgovornost. Sjećate se kako je, dok smo rukovodili Domom zdravlja, izgledao; danas je sigurno AD grad bolja ustanova nego ranije”, rekao je dr Maksimović.

Predsjendik GO Pokreta Uspješna Srpska Ljubiša Petrović uvjerava da će građanima Bijeljine obezbijediti bolji život:"Mislim na poboljšanje privrednog miljea. Očekujemo i dva mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske i sa koalicionim partnerima očekujemo naše predstavnike u Parlamentarnom Domu u Sarajevu.

U Pokretu Uspješna Srpska ocjenjuju da je 2017. bila veoma uspješna, kao i da se nadaju da će 2018. da donese promjene i veći uspjeh partije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )