FOTO: InfoBijeljina

“Svim građanima Bijeljine od srca čestitam gradsku slavu svetog Pantelejmona sa željom da u godinama pred nama naš grad bude ljepši, bolji i da ovu, ali i sve naredne slave, proslavimo u zdravlju, sreći i blagostanju”, poručio je čestitajući Pantelino narodni poslanik i predsjednik Pokreta Uspješna Srpska, Zlatko Maksimović.

Kako je istakao Maksimović, Bijeljina kao grad na tromeđi ima veliki potencijal za kontinuirani napredak na brojnim poljima. 

“Uvijek može i bolje i više. Postoji niz projekata čija bi realizacija dovela do toga da naš grad zablista punim sjajem, kakvim i zaslužuje”, rekao je i dodao da se to ne odnosi samo na Bijeljinu, nego i na cijelu Republiku Srpsku. 

Kako kaže, ključ uspješne i jake Srpske je u vrijednom radu i trudu.

“Kada bi većina uložila dodatan napor, koristili ne čak ni sto odsto, nego tek 70 odsto svojih mogućnosti i kapaciteta, stvari bi bile mnogo bolje”, istakao je Maksimović. 

On je, sa željom da se ubuduće više gradi, zapošljava i da se realizuju privredni i kulturni projekti još jednom svim sugrađanima čestitao slavu Svetog Pantelejmona.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )