FOTO: Screenshot / YouTube

Borjan Maksimović, načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine, posjetio je naselje u užem urbanom području, koje se, kako je istakao, unazad 20 godina planski gradi i gdje se zemljište privodi konačnoj namjeni u skladu sa regulacionim planom.

"Urbano područje grada Bijeljina predstavlja najznajačajniju teritoriju gradskog područja i u tom smislu je nosilac razvoja grada na svim nivoima. Na ovom lokalitetu značajno smo podigli nivo odnosno kvalitet urbanog standarda izgradnjom nove saobraćajne infrastrukture, uvođenjem većeg broja parking mjesta, zelenih površina i rekreacionih zona", rekao je Maksimović, koji je i kandidat za odbornika u Skupštini grada na listi SDS-a, pod rednim brojem 15.

On je otkrio i planove koji slijede u periodu ispred nas.

"U narednom periodu očekujte izradu i ostalih regulacionih planova na teritoriji našeg grada. Pored naselja gdje preovladava mješoviti tip stambene izgradnje stvaramo preduslove za otvaranje novih poslovno-industrijskih zona, kako bismo Bijeljinu afirmisali u regionalni privredni centar", naveo je Maksimović, koji je posjetio i lokalitet gdje će biti izgrađena nova kružna raskrsnica koja će da povezuje Industrijsku zonu 2 i Industrijsku zonu 4, koja se nalazi pored trase auto-puta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi