FOTO: null

Maja Rajković iz Bijeljine dobitnik je nagradnog vikenda za dvoje na Maldivima, koji je osvojila u nagradnoj igri Nove banke ,,Opustite se uz masterkard,, saopšteno je iz ove banke.

Dobitnici spa-vikenda za dvije osobe u Termama Tuhelj u Hrvatskoj su Radomir Lulić iz Milića i Katarina Smajić iz Mostara. 

Nagradna igra trajala je od 15. oktobra do 13. novembra, a u skladu sa pravilima juče je obavljeno kompjutersko izvlačenje dobitnika nagrada. 

U izvlačenju su učestvovali svi korisnici "masterkard standard" platnih kartica koji su u periodu trajanja nagradne igre obavili najmanje jednu transakciju plaćanja roba i usluga. 

"Svaka transakcija bez obzira na iznos stekla je pravo učešća u nagradnoj igri, odnosno činila je jedan kupon", navodi se u saopštenju. 

Komisija je konstatovala da je na ovaj način 8.470 kupona steklo pravo učešća u fondu glavne nagrade. 

Nagradnu igru "Opustite se uz masterkard" Nova banka organizovala je u saradnji sa kompanijom "Masterkard". 

"Masterkard standard" kreditna kartica Nove banke klijentima nudi brojne pogodnosti, poput beskamatnog plaćanja i do 50 dana, korištenje automatskog revolving kredita, podizanja gotovine na 94 bankomata Nove banke i više od milion bankomata u svijetu, kao i plaćanje na 24 miliona prodajnih mjesta u zemlji i svijetu, te posredstvom interneta. 

Kartica je osigurana kod osiguravajuće kuće "Triglav osiguranje", što klijentima pruža dodatnu sigurnost prilikom korištenja. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )