FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ u kotlinama i duž riječnih tokova mjestimično ima magle, a na putevima u usjecima i pored kamenih kosina učestali su odroni na kolovoz, pa posebno treba biti oprezan na dionicama Dobro polje-Miljevina-Brod na Dr

Zbog niskih jutarnjih temperatura moguća je poledica, naročito u višim predjelima i preko planinskih prevoja, gdje mjestimično ima i ugaženog snijega na kolovozu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske. 

Saobraćaj se zbog aktiviranog klizišta odvija jednom kolovoznom trakom na dionici magistralnog puta dionica Karanovac-entitetska granica /Ugar/, u mjestu Bočac. 

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka - Doboj, na dionicama Šešlije - Johovac i Johovac - Rudanka do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja, pa će povremene petnaestominutne obustave saobraćaja biti aktivne svaki puni čas, radnim danima i subotom od 7.00 do 17.00, a nedjeljom od 7.00 do 13.00 časova. 

Na pravcima u FBiH magla smanjuje vidljivost na dionicama Konjic-Mostar, Prozor-Jablanica, Kaonik-Kiseljak, kao i na putevima u širem području Sarajeva, Zenice, Viteza, Travnika i Bugojna. 

Na snazi je i dalje obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Simin Han-Kalesija, u mjestu Babajići, zbog aktiviranog klizišta, a u funkciji je obilaznica preko Dubrava. 

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih čekanja. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )