FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH u kotlinama i duž riječnih tokova vidljivost je smanjena zbog magle, naročito na putevima Donji Vakuf-Bugojno, Sarajevo-Kakanj, Tuzla-Doboj, Glamoč-Mlinište, Kupres-Šuica, Podorašac-Salakovac i Jablanica-Prozor.

U višim planinskim predjelima i preko prevoja ima mjestimične poledice, a poledica je moguća i u nižim predjelima, u usjecima, na mostovima i na ulazima u tunele, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske. 

Vozačima se skreće pažnja na mogućnost odrona kamenja i zemlje na kolovoz na dionicama Dobro Polje - Miljevina - Brod na Drini, Banjaluka - Teslić, Mrkonjić Grad - Crna Rijeka, Bratunac - Skelani, LJubovijski most - Drinjača i Šekovići - Caparde. 

Na dionici magistralnog puta Brod na Drini - Šćepan Polje i dalje je na snazi zabrana saobraćaja za vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona i vozila čija dužina prelazi osa metara. 

Zbog radova na dionici magistralnog puta Kostajnica - Kozarska Dubica u mjestu Vrioci na snazi je obustava saobraćaja, a vozila se preusmjeravaju na privremenu obilaznicu u neposrednoj blizini. 

Na dionici magistralnog puta Karanovac - granica Republike Srpske/FBiH /Ugar/ u mjestu Bočac zbog aktiviranog klizišta saobraća se jednom kolovoznom trakom uz postavljenu signalizaciju. 

Zbog izlaska građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka - Doboj - Vukosavlje - granica RS/FBiH /Karuše/ na dionicama Šešlije - Johovac i Johovac - Rudanka izmijenjen je režim saobraćaja i to tako da će se povremene obustave saobraćaja vršiti svaki puni čas i trajaće po 15 minuta. 

Jednom kolovoznom trakom saobraća se na putu Ukrina - Gornja Vijaka na mjestu klizišta, kao i na dionici regionalnog puta Karanovac - Mitrović. 

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )