FOTO: null

Saobraćaj se jutros odvija bez dužih zastoja po pretežno mokrom kolovozu, a magla smanjuje vidljivost na dionicama pored rijeka i koje prolaze kroz kotline.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske navode da ugaženog snijega i poledice ima u višim predjelima i preko planinskih prevoja. 

Magle ima na putnim pravcima Jablanica - Mostar, Mostar - Nevesinje, Livno - Kupres i Strmica - Bosansko Grahovo. 

Vozačima se savjetuje maksimalan oprez zbog odrona koji su učestali na dionicama koje prolaze kroz usjeke. 

Ekipe putne službe intervenišu na svim dionicama gdje je to neophodno. 

Vozila još ne saobraćaju na dionici magistralnog puta Kostajnica - Kozarska Dubica u mjestu Vrioci. Saobraćaj je preusmjeren na privremenu obilaznicu u neposrednoj blizini. 

Zbog aktiviranog klizišta u mjestu Bočac, na dionici magistralnog puta od Karanovca prema Ugaru, na granici Republike Srpske i Federacije BiH, vozila saobraćaju jednom trakom. 

Jednom trakom vozila saobraćaju i na magistralnom putu Zvornik - Drinjača, u mjestu Đevanje, te regionalnim putevima Ukrina - Gornja Vijaka, Karanovac - Mitrović. 

Zbog izlaska građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka - Doboj izmijenjen je režim saobraćaja na dionicama magistralnih puteva Šešlije - Johovac i Johovac - Rudanka. 

U Federaciji BiH saobraćaj je i dalje obustavljen u Babajićima, na dionici magistralnog puta Simin Han - Kalesija. U funkciji je obilaznica preko Dubrava. 

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja. 

Iz AMS vozačima savjetuju da na putnim pravcima vožnju prilagode stanju i uslovima na putu, te da na put ne kreću bez zimske opreme. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )