FOTO: Nezavisne

Arsenal i Bajern su u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona u Londonu remizirali rezultatom 2:2, dok je u Madridu bio sličan ishod ali samo sa više postignutih golova te su Real Madrid i Mančester siti odigrali 3:3.

Arsenal je poveo u 12. minutu, kada je Bukajo Saka savladao Manuela Nojera nakon asistencije Bena Vajta.
 
Vajt je imao odličnu priliku samo četiri minuta kasnije, ali Nojer je ovoga puta bio uspješniji. Kazna je uslijedila veoma brzo, a strijelac izjednačujućeg gola Bajerna je bio Serž Gnabri.
 
Domaćini su bili nešto opasniji u nastavku, ali do novog gola su prvi došli gosti, i to u 32. minutu, kada je Hari Kejn uspješno realizovao jedanaesterac. Na veliki odmor se otišlo sa 2:1 za Bajern.
 
Početak drugog poluvremena nije donio previše uzbuđenja, a Arsenal je izjednačio u 76. minutu. Ovoga puta, precizan je bio Gabrijel Žesus.
 
Kingsli Koman je zatim imao dvije izgledne šanse za goste, ali prvo je njegov šut zaustavio David Raja, a potom je pogodio stativu.
 
Do kraja više nije bilo promjena i konačan rezultat je ostao 2:2, piše Meridian sport.
 
Revanš meč je na programu za osam dana u Minhenu.
 
Večeras smo uživali u dva vrhunska okršaja, a u Madridu je viđen isto takav jedan.
 
Naime, počelo je lukavim golom Bernarda, ali je brzo Real okrenuo rezultat – strijelci Dijaš (autogol) i Rodrigo.
 
Uslijedilo je zatišje, a onda je ponovo prštalo u periodu od 66. do 79. minuta.
 
Foden i Gvardiol su “strijelama” sa distance doveli Siti do vođstva od 3:2, a onda je Valverde iz voleja postavio krajnji ishod.
 
Za osam dana su zakazani dueli na ’’Etihadu’’ i ’’Alijanc areni’’, a novi spektakli su zagarantovani.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )