FOTO: Getty Images

Madona poziva ljubitelje njene muzike na proslavu četiri decenije rada - veliku svjetsku turneju "The Celebration".

Kraljica popa će u 35 gradova širom planete posetiti svoje obožavaoce i povesti ih na umetničko putovanje kroz prethodne četiri decenije i odati poštovanje gradu Njujorku u kojem je počela njena muzička karijera.
 
Svjetska turneja kraljice popa Madone nosi naziv "The Celebration Tour", obuhvatiće 35 gradova, a počinje u Sjevernoj Americi 15. jula u Rodžers areni u Vankuveru.
 
Poslije toga 64-godišnja pjevačica stiže u Detroit, potom Čikago, pa Njujork, Majami, Los Anđeles i u još nekoliko gradova pre nego što se spektakl preseli u Evropu.
 
Madona će tokom jeseni nastupati u 11 gradova Starog kontinenta uključujući London, Barselonu, Pariz i Stokholm. Serijal koncerata završiće se u Amsterdamu, u petak, 1. decembra 2023.
 
- Uzbuđena sam što ću istražiti što više pjesama u nadi da ću svojim obožavaocima pružiti šou koji su čekali - kaže Madona u saopštenju objavljenom na sajtu.
 
Najava turneje bila je donekle očekivana jer je pjevačica nedavno "raščistila" svoj verifikovani nalog na Instagramu, to jest obrisala sve objave, što je protumačeno kao prethodnica neke velike vijesti.
 
Јedna od prvih objava bio je klip u kojem Madona uz mnoštvo psovki i provokativnih pitanja i izazova koje razmenjuje sa poznatim prijateljima navodno pristaje da organizuje turneju.
 
U igri "Istina ili izazov" pored Madone učestvuju Diplo, DŽad Apatou, DŽek Blek, Lil Vejn, Lari Ovens, Erik Andrea, Ejmi Šumer i drugi.
 
Odgovarajući na izazov koji joj postavlja glumica Ejmi Šumer, Madona kaže da ima mnogo pjesama ako bude pravila listu iz sve četiri decenije i pita se da li bi ljudi došli na takav koncert.
 
Odgovor na to pitanje biće ubrzo poznat jer će ulaznice za Madoninu turneju biti puštene u prodaju već u petak.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )