FOTO: null

Firma „M&M Eko-elektro“ osnovana je decembra 2010. godine od strane dva mlada i ambiciozna čovjeka. Osnovna djelatnost je projektovanje enterijera kuća, stanova i poslovnih prostora.

Ideja i zamisao pokretanja firme je bila da na jednom mjestu možete izabrati sve vrste dekorativne rasvjete za vaše domove i poslovne objekte. 

Danas, šest godina kasnije, mogu se pohvaliti novim poslovno-prodajnim prostorom veće kvadrature sa širim asortimanom,  gdje svojim komitentima pored kataloške prodaje dekorativne rasvjete mogu omogućiti brži i lakši odabir rasvjete za indvidualne i poslovne objekte.

"Krenuli smo iz kancelarije od 20m², postavili smo ciljeve ispred sebe i bili smo sigurni da se poštenim radom mogu napraviti veliki poslovni koraci. Uvidjevši potrebu na tržištu za robom iz naše branše registrovali smo veleprodaju koja je takođe na istoj lokaciji u nekih 40m². Nabavka robe sve ove godine je vršena iz cijele BIH, Srbije i Bugarske", rekao je za portal InfoBijeljina Milenko Mićanović, vlasnik i direktor firme, dodajući da su naišli na veliku podršku dobavljača koji su ih pratili sve ove godine i kojima iskazuje veliku zahvalnost. 

Firma "M&M Eko-elektro" ima uspješnu saradnju sa više uspješnih projektanata iz oblasti projektovanja enterijera. Vrše takođe izvođenje radova na dekorativnim rasvjetama u plafonima od rigipsa, zidovima, podovima i dvorištima. Izrada elektro instalacija, kao i održavanje elektroinstalacija u vašim stambenim i poslovnim objektima.

Sjedište firme se nalazi u ulici Raje Baničića br.3, u Bijeljini (kod želježnicke stanice). 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )