FOTO: null

U Bijeljini je danas otvoren prvi regionalni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije „Sve za kuću“.

Sajam će biti otvoren i sutra, 18. juna 2017. godine, u hali u neposrednoj​ blizini kružnog toka između Pavlović-puta i obilaznice oko Bijeljine, od 11:00 do 19:00 časova.

Pored brojnih privrednih subjekata svoje proizvode su izložili MASS-light i M&M eko-elektro, koji navode da je prvi dan sajma protekao veoma dobro. 

"Na našem štandu su bili izloženi ekluzivni modeli dekorativnih lustera i led rasvjete brenda MASS LIGHT koji su dio naše ponude. Na našem štandu je bilo takođe ineresovanja za uređenje enterijera kojim se naše preduzeće bavi od 2010. godine. Sastavni dio naše ponude uređenja enterijera se sastoji od samog idejnog rješenja pa sve do završnih radova u entetijerima", rekao je Mladenko Mićanović za portal InfoBijeljina, menadžer firme MASS-light.

Mićanović dodaje da su posjetom zadovoljni te se nadaju da će u našem gradu biti više ovakvih dešavanja kako bi svi privrednici mogli da prezentuju ono što najbolje rade.

"Iskoristio bih priliku samo da se zahvalimo našim najmlađim posjetiocima i RK Bijeljina što su nas posjetili i podržali naš rad", zaključio je Mićanović na kraju razgovora. 

Iz firme M&M eko-elektro ističu da u budućnosti planiraju češće da se pojavljuju na sajmovima i u drugim gradovima, kako bi što bolje prezentovali uređenje enterijera, kao i led dekorativne rasvjete MASS-light.

Za posjetioce su ​osigurani popusti od 10 do 20 odsto, a ulaz na Sajam je besplatan.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )