FOTO: srpskainfo.com

Fudbaler Real Madrida Luka Jović potrošio je na vođenje trudnoće i porođaj vjerenice Sofije Milošević (29) čak 35.000 evra.

Atraktivna plavuša rodila je prije nekoliko dječaka Alekseja u prestižnoj ginekološkoj privatnoj klinici u Madridu, pošto je korona poremetila plan po kom je trebalo da dječak dođe na svijet u Sjedinjenim Američkim Državama.

Luka ništa nije prepuštao slučaju, već se kod saigrača raspitao o klinikama u prestonici Španije, a onda izabrao najbolje za svoju buduću ženu.

– Privatne klinike i pregledi su u Španiji mnogo skuplji nego u Srbiji, pa je Luka je na Sofijinu trudnoću i porođaj potrošio 35.000 evra. Naravno, u ovu sumu ne ulazi samo samo porođaj već i kompletno vođenje trudnoće od prvog mjeseca. To podrazumijeva stalne konsultacije, ultrazvučne preglede, briseve, standardne analize krvi, anesteziju, pregled srca, noćenja u luksuznom apartmanu, prisustvo oca na porođaju – tvrdi izvor za Informer.

Iako 35.000 evra za većinu ljudi predstavlja ozbiljan novac, za reprezentativca Srbije to je prava sitnica jer u “kraljevskom klubu” nedjeljno zarađuje čak 400.000 evra bruto, odnosno oko 200.000 evra neto.

Sa Sofijom, Lukom i Aleksejom je i fudbalerov jednoipogodišnji sin David, rođen u februaru 2019. godine, a majka mu je Anđela Manitašević.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )