FOTO: instagram

Manekenka Sofija Milošević danas je otkrila da je u blagoslovenom stanju i da će Luki podariti bebu, a upravo zbog te vijesti mladi fudbaler je riješio da prekine izolaciju u Madidu.

Naime, kako saznajemo, Luka je tokom pandemije korona virusa želio da bude uz trudnu izabranicu, te je riješio da uprkos svim zabranama krenuo za Beograd.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv Luke Jovića zbog nepoštovanja mjera samoizolacije nakon što je došao iz inostranstva. Nakon toga nastao je još veći problem jer ga policija nije pronašla na adresi koju je prijavio kao mjesto boravka.

Joviću preti ozbiljna kazna. Fudbaler zbog nepoštovanja zakona može završiti iza rešetaka i to na tri godine.

– Njemu je zaprećena novčana kazna od 150.000 dinara ili zatvor do tri godine – objašnjava naš sagovornik.

Sofija je juče otkrila da dane u izolaciji provodi upravo sa Lukom, a danas je sa pratiocima podijelila srećne vesti.

– Voleli bismo da sa vama podijelimo srećne vijesti, imaćemo bebu. Toliko sam zahvalna što Luka može da bude pored mene tokom ovog perioda. Ne mogu da zamislim da budem bez njega tokom ovih teških vremena koji se dešavaju u svijetu – napisala je manekenka Sofija Milošević, piše Blic.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )