FOTO: null

Aktuelna bezbjednosna situacija tema je sastanka ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača sa ministrima i direktorima bezbjednosnih struktura u BiH.

Na sastanku u Banjaluci ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i Gojko Vasić, Direktor policije Republike Srpske  domaćini su skupu na kojem učestvuju funkcioneri policijskih i bezbjedosnih struktura u BiH.

Sastanku prisustvuje  direktor SIPA Goran Zubac, direktor Granične policije Zoran Galić, direktor za Koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić. Takođe, sastanku prisustvuju i čelni ljudi MUP Federacije BiH – ministar Aljoša Čampara i direktor Federalne uprave policije Dragan Lukač. Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić nije došao na ovaj sastanak, a nije obrazložen ni razlog.

Bobra protiv terorizma trebalo bi da otkloni sve nesuglasice i poboljša saradnju svih policijskih agenicija. Kako je bezbjednost građana u prvom planu, na sastanku će biti razgovara i o komemoraciji u Srebrenici i dolasku pape u BiH, prenosi RTRS.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )