FOTO: InfoBijeljina.com

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, rekao je da niko u RS ne prisluškuje nikoga, a naročito ne narodne poslanike, već samo kriminalce i potencijalne teroristie koji mogu ugroziti RS.

On je rekao da je sinoćna izjava srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika bila samo politička igra koju on uvijek igra sa poslanicima Draškom Stanivukovićem i Nebojšom Vukanovićem jer ih ne uzima za ozbiljno.

Naglasio je da je već podnesena krivična prijava, te da se ostale krivične prijave po istom predmetu ne mogu podnijeti, a pozvao je i nadležni odbor u Narodnoj skupštini da dođe u MUP i izvrši sve provjere.

Perica Bundalo, poslanik PDP-a, je na ovu Lukačevu konstataciju pitao sta je policijsko vozilo, za koje je rekao da se radi o bijelom VW kombiju, radilo 25. i 27. decembra radilo pred zgradom Predsjedništva PDP-a, te ispod njegovog stana.

"Imam snimke, čak i video snimke, a o ovom prvi put javno sada govorim", rekao je Bundalo.

Lukač je na ovo odgovorio da MUP RS tehniku koristi odgovorno i po zakonu, a da snimanje kroz zidove pomoću kombija postoji samo na filmovima.

"Nema potrebe da neko dolazi kombijem pod bilo čiji prozor da bi ga se snimalo. Gospodine Bundalo, vi ste ozbiljan čovjek, bili ste ministar unutrašnjih poslova, vi znate kako se koristi tehnika", rekao je Lukač i dodao da svako ko ima neku nedoumicu ili sumnju treba da se obrati MUP-u.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )