FOTO: null

Igrač Benfike (trenutno pozajmljen u Frankfurtu) Luka Jović iskoristio je okupljanje mlade reprezentaciju Srbije te došao do svoje Bijeljine.

Jedan od najboljih svjetskih napadača u svojoj generaciji (97. godište) često dođe u Bijeljinu kod svojih roditelja i prijatelja. Proveo je svoje djetinjstvo u rodnom Batru kao i Glavičicama gdje je išao u osnovnu školu.

"Rado se sjetim školskih dana i sportskih takmičenja u OŠ "Ćirilo i Metodije". Imali smo tada sjajnu generaciju za sve sportove i naravno mladog nastavnika Srđana Šušića koji mi je predavao fizičko vaspitanje. Danas, kada sam postao profesionalac i daleko od svoje kuće rado svratim, koliko mi obaveze dozvoljavaju, pa sam tako došao da pružim podršku, sada mom velikom prijatelju Šuletu, u radu sa mladim fudbalerima. Uživao sam u igri mladih fudbalera OFK ZENITA i sjajnoj fudbalskoj priči koju rade Šule i Žare jer okupiti 250 klinaca i raditi na visokom nivou za svaku je pohvalu", rekao je za InfoBijeljina Jović.

Dodaje i da je siguran da će iz Zenita vrlo brzo neko od ovih fudbalskih bisera krenuti Joveljinim, Riletovim, Stevanovićevim ili njegovim stopama.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )