FOTO: null

Košarkaši Partizana izgubili su u drugom kolu Lige šampiona na gostovanju u Istanbulu od ekipe Bešiktaša – 77:62 (35:31).

Turski tim je od početka meča delovao kao ozbiljniji protivnik i dosta rano stekao osetnu prednost. Tim Aleksandra Džikića je u drugoj četvrtini uspeo da se priključi i da smanji prednost na četiri poena zaostatka, ali se u drugom delu utakmice Bešiktaš ozbiljno odlepio, pa je u poslednja tri minuta imao prednost od +20.

Najjefikasniji u domaćem timu bio je Majkl Rol sa 16 poena, dva skoka i četiri asistencije. Srpski košarkaš Vladimir Štimac zabeležio 12, uz devet skokova i dve asistencije. 

Ekipu Partizana predvodio je Stefan Birčević sa 15 poena, pet skokova i jednom asistencijom, Vilijam Hečer dodao je 13, a po devet su ubacili Adin Vrabac i Branislav Ratkovica. 

U trećem kolu Partizan, kome je ovo bio prvi poraz u sezoni, posle sedam vezanih trijumfa, u Beogradu dočekuje Zjeleno Goru, a Bešiktaš gostuje AEK u Atini.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )