FOTO: null

Od ekipa iz Republike Srpske samo su Radnik, Slavija i Kozara uspjeli da prođu u osminu finala Kupa BiH.

Aktuelni šampion iz Bijeljine slavio je sa 1:0 na gostovanju kod GOŠK-a, dok su Slavija i Kozara prošli nakon penala. Na oba meča je bilo 0:0 poslije 90 minuta igre. Od klubova iz RS najviše je razočarala Krupa koja je na svom terenu neprijatno poražena od Travnika sa 1:3. Više se očekivalo i od Drine koja je gostovala u Lukavcu gdje je poražena od Radničkog sa 1:3. Trećeligaš Karanovac se dobro borio u Orašju, ali je na kraju izgubio sa 2:3, dok je Rudar Prijedor sa 0:1 poražen u gostima kod Mladosti iz Doboj Kaknja. Podrinje je u Janji dočekalo Slobodu iz Tuzle, ali nije moglo više od minimalnog poraza. Sloboda iz Novog Grada je teško stradala u Kaknju gdje je slavio Rudar sa čak 5:0.

Svi rezultati: GOŠK - Radnik 0:1, Krupa - Travnik 1:3, Mladost (DK) - Rudar Prijedor 1:0, Podrinje - Sloboda (T) 0:1, Slavija - Vitez 0:0 (penalima 5:4), Kozara - Olimpik 0:0 (penalima 3:2), Orašje - Karanovac (BL) 3:2, Metalege (Jajce) - Velež (Mostar) 1:2, Brotnjo (Čitluk) - Željezničar (Sarajevo) 0:7, Široki Brijeg - Čapljina 5:0, Goražde - Zvijezda (Gradačac) 1:1 (penalima 5:4), Čelik (Zenica) - Bosna Sema (Sarajevo) 1:1 (penalima 3:4), Rudar (Kakanj) - Sloboda (Novi Grad) 5:1, Radnički (Lukavac) - Drina (Zvornik) 3:1. Sarajevo - Bratstvo (Gračanica) i Zrinjski (Mostar) - Borac (Banjaluka) 5:0

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )