FOTO: null

Policija traga za zasad nepoznatim lopovima koji su jutros iz trgovačkog objekta ,,Konzum,, koji se nalazi na ulazu u Travnik, iščupali bankomat te s njim pobjegli, i to nakon što su ga zakačili za folksvagen šaran.

Pljačka je lokalnoj policijskoj stanici prijavljena u 3.30 i odmah su na mjesto događaja poslate dvije patrole, a pokrenuta je i opsežna istraga čiji je cilj rasvjetljavanje ove krađe.

"Konstatovano je da su pljačkaši iščupali i odvukli bankomat koji se nalazio na ulazu u objekat", kazali su policijski izvori, koji su naglasili da zasad nije poznato koliko novca su lopovi uspjeli da se domognu ovom krađom.

Nakon krađe bankomata lopovi su šaranom, kojem registarske oznake nisu poznate, pobjegli prema Okuki, a kako se nezvanično saznaje, u pratnji tog vozila bio je i golf 4.

"Potraga za pljačkašima je u toku, a na mjestu dogođaja istražioci Policijske uprave Travnik obavili su uviđaj", saopšteno je iz policije, iz koje nisu navodili više detalja.

Podsjetimo, prije nekoliko godina iščupan je i bankomat ispred mesnice i motela "Bajra" u Docu na Lašvi, kod Travnika, a mašina je nekoliko dana kasnije, i to prazna, pronađena u okolini Travnika, kao i vozilo kojim je ova krađa počinjena.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )